+ Reply to Thread
Page 8 of 19 FirstFirst 12345678910111213141516171819 LastLast
Results 71 to 80 of 188

Thread: HOG.5

  1. #71
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727
    Go 14 days.

  2. #72
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727
    Now using epoxy to glue the magnets. Should not come off without tearing the cover.

  3. #73

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    28
    OK, so now my new HOG5 has been running for 14 days. The growth isn't very thick and VERY dark green/brown. Is this still normal startup behaviour? And should I clean it? Or go for another 7 days?

  4. #74
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727
    Yes it's normal for a high-nutrient tank at. Clean it, and the next 14 days should be more green.

    18 hours.

  5. #75
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727

  6. #76

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    USA
    Posts
    6
    Hey Santa Monica,

    I just recently moved my tank but someone walked off with the in tank screen half of the scrubber. I still have the LED portion. Is is possible to get another made?

    Thanks

  7. #77
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727
    Ok I added the inside half, in the parts page.

  8. #78

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    USA
    Posts
    5
    Hey Santamonica, I recieved my UAS last night and installed it. It looks awesome, and very well constructed, the red LED are very cool. I seeded the screen with some HA from my tank, and I'm starting with .02 phosphate and 15ppm of nitrate. Looking forward to good results. the only issue I had is the magnets don't quite hold on my sump. the unit slides down and then the LED side pops off. I have it taped on for now, but I'm wondering if my magnets aren't strong enough?

  9. #79
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,727
    How thick is the sump? Make sure the electric wire goes down and not up. I hand-check them before shipping to make sure they hold strong to the cardboard.

    I can send more magnets if needed.

  10. #80

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    USA
    Posts
    5
    sump is 1/4 inch acrylic, and the electrical cord is facing down. if you could send anymore, that would be great. I'll try to get some "before" pics up tonight.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts