+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Algae Screen Color Analysis

  1. #11
    cdm2012's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    St. Augustine, Fl USA
    Posts
    84
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	yellow.jpg‎
Views:	63
Size:	13.3 KB
ID:	4423  

  2. #12
    cdm2012's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    St. Augustine, Fl USA
    Posts
    84
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	yellowmiddlebrownedges.jpg‎
Views:	58
Size:	13.6 KB
ID:	4424  

  3. #13
    cdm2012's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    St. Augustine, Fl USA
    Posts
    84
    Sorry bout the pictures being so small. I reduced them so they wouldn't be big massive files. Hopefully, everyone can see them ok.

  4. #14
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    Quote Originally Posted by cdm2012 View Post

    This is one of my Rev 1 L2's which had a single full-power blue in the middle, which saturates the algae. In Rev 2 I fixed this issue by going to 2x 1/2 power (current) blues.

  5. #15
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    Quote Originally Posted by cdm2012 View Post
    Sorry bout the pictures being so small. I reduced them so they wouldn't be big massive files. Hopefully, everyone can see them ok.
    You can also upload them to Photobucket or something and then use that service to scale down the pics.

  6. #16
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    Quote Originally Posted by cdm2012 View Post
    This is my very first algae scrubber, with growth only a few weeks in. You can see the the seed patches that I got from Inland Aquatics even LOL. Simply an immature screen.

  7. #17
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    Quote Originally Posted by cdm2012 View Post
    This is my L2 UAS test box. I think this is after I tweaked it for about the 3rd time by putting a bubble bar in the tube instead of an airstone. UASs act differently so it's hard to do apples to apples with different setups. This pic is from very early on.

  8. #18
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    I just noticed that all my quotes are just showing the "attachment" text. I would go back and upload the photos to a service and then paste the BB code ( IMG tags, etc ) instead. If you uploaded them to this site, you may be able to reference them using the IMG code as well but I'm not sure. Otherwise this thread it going to be very difficult to follow.

    EDIT: fixed

  9. #19
    cdm2012's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    St. Augustine, Fl USA
    Posts
    84
    Quote Originally Posted by Floyd R Turbo View Post
    I just noticed that all my quotes are just showing the "attachment" text. I would go back and upload the photos to a service and then paste the BB code ( IMG tags, etc ) instead. If you uploaded them to this site, you may be able to reference them using the IMG code as well but I'm not sure. Otherwise this thread it going to be very difficult to follow.
    Shucks!! Sorry Bud! Try and edit your reply's now and see if they link to the picture correctly now.

  10. #20
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    USA
    Posts
    2,710
    Fixed!

+ Reply to Thread
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts