+ Reply to Thread
Page 9 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 81 to 90 of 92

Thread: 2nd design scrubber

  1. #81
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,738
    Ok just brush off all the slime, and go to 20 hours if you can. I think more light is needed.

  2. #82

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    Thanks, I lightly scraped . will increase the lights on time.

  3. #83

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    Evening Gents, I see a little HH along the very top of the screen. Most notable is the brown stuff is not coming back as fast as in the past. I "think" the lights on the display is out competing the scrubber. I will cut back on the lights on time on the display and see what happens.

  4. #84
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,738
    I think it's doing fine. It's just big and the nutrients are spread out over a large area and therefore can't get thick. You could make it smaller if you want.

  5. #85

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    Ok, Thanks, That will be my next step. Looking at the display, there are surely enough nutrients to go around! Like I stated in the past, this is an experiment and I'm open to any changes.

  6. #86
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,738
    Is this still how it looks?




  7. #87

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    Best Wishes for 2016! No Sir the rock surely doesn't look that that pic any more. The bubble is just about gone and the HA is receding as well . Now I have this off white looking stuff now but that is clearing up as well. I have been hammering the water changes . Give me a while and I will post a recent pic of the same rock.

  8. #88

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    Evening Gents, Sorry It's been a while since checking in. It'[s been about a year now,still the same brown slime on the screen. Now the rock pictured above no longer has any of the bubble or HA seen . It's gone! I've got this off white @@$%# stuff now and it's pissing me off! LOL The tank is changing, Thanks Again!

  9. #89
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,738
    A pic of the screen would help. Sounds like a weak light.

  10. #90

    Join Date
    Dec 2014
    Location
    USA
    Posts
    57
    I will get You a screen pic very soon. I just scrapped it.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts