+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Scrubber working, but corals shrinking, brown algae on screens.

  1. #11
    Super Moderator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santa Monica, CA, USA
    Posts
    9,710
    Our screens are here but they are much smaller:
    http://www.santa-monica.cc/Green-Gra...reen_p_82.html

    As for your light, I think you'll find later that the top of the screen will grow but the middle won't, and the bottom might just stay white. Illumination intensity drops off rapidly every inch away from the source. But since it's already set up, go ahead and see how the growth patterns progress.

  2. #12
    cominatyalive's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    USA
    Posts
    7
    That is correct. There is some growth at the top, I use a bristle brush every month to clear any algae that may be in the slot. Well, it's been a week and a half now and I'm happy to say I had growth after only 4 days. Here are pictures of the growth after just 6 days. I am about to wipe one of the screens soon and will be testing my N03 and P04 as well. Just curious if it's improved yet. Cheers.
    Click image for larger version

Name:	9 days.jpg
Views:	97
Size:	90.5 KB
ID:	7421

  3. #13
    cominatyalive's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    USA
    Posts
    7

    9 days into it

    Last edited by cominatyalive; 03-14-2018 at 10:56 AM. Reason: double statement

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts